De energievergelijker berekent de beste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste overeenkomst weergeven. De kostprijs voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de de kosten op jaarbasis berekenen en de kosten per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan acuut op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verkrijgen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt te allen tijde 14 dagen wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je simpel aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Op onze website zetten we alle energiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd op energieprijzen die je per jaar betaalt. We raden je aan om vooral naar eenjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom? Omdat je daarmee vaker van lagere prijzen én een aantrekkelijke welkomstkorting kunt profiteren.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onze energievergelijker komt het goedkoopste energieovereenkomst altijd bovenaan te staan. Welk contract dit is, is gebonden aan van je energieverbruik en het moment waarop je energie vergelijkt. En allicht van de exclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check wat voor jou de meest goedkope energiedeal is.

Geld besparen op de energierekening. Voor veel consumenten omvat deze zin al hun goede voornemens voor het nieuwe 12 maanden. Energiebewust leven is nog nooit zo doorslaggevend geweest. Ook wordt het leven ook continu duurder, waardoor we dolgraag willen geld overhouden op de maandelijkse lasten. Dat is niet te allen tijde even simpel. Een nieuwe weg inslaan blijkt in de regel een enorme struikelblok voor de meeste klanten te zijn. Plotseling veel minder energie verbruiken is in de regel niet mogelijk. klanten vervallen toch ook in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je eenvoudige energiebesparende suggesties eigen te maken. Je hoeft niet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energie geld overhouden hoeft niet vervelend te zijn. Sterker nog: het is zelfs heel makkelijk, zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt tevens uitsparen door over te stappen van energieleverancier. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen gedurende een lange periode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van je eigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s per kalenderjaar geld besparen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energie vergelijken?

Online de meest goedkope energiemaatschappijen vinden

Onze website heeft de meest voordelige energieleveranciers, acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de meest goedkope energieleverancier voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers simpel op een rij. Op die manier kunt u de meest goedkope energie vinden en kiezen. Uiteraard zijn er te allen tijde zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u zonder zorgen online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt mits nodig. Ook alle energie aanbiedingen worden terstond bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de tarieven of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u immer contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u bij ons op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de slimste deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas en elektriciteit bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie veranderen flink per leverancier en tevens uw vestigingsplaats kan effect hebben op de maandprijs. Lange tijd bij dezelfde energieleverancier klant blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het belangrijk om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere leveranciers

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder vermeld kunnen de kostprijzen voor stroom en gas per leveranciers flink verschillen, daarentegen moet u tevens letten op de vaste tarieven die de leveranciers doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is soms een mogelijkheid dat een contract zum beispiel goedkoper lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u op deze website snel de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van gas en stroom leveranciers kunt u onder andere letten op de volgende eigenschappen;

  1. Energietarieven – Hierbij kunt u kijken naar de stroomkosten per kWh en de kosten voor gas per m3. Het is tevens belangrijk om te controleren of het een vast of variabel kostenplaatje is. Bij een vast tarief betaalt u de hele periode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg concurrerend, om die reden gebruiken bijna alle energieleverancier kortingsacties om consumenten aan te trekken. Profiteer van deze acties en scoor een zonder kosten tablet, een lager tarief voor energie of een ander presentje!
  3. De overkomstduur – Energiecontracten lopen normaal gesproken een, 3 of 5 jaar, al zijn er op het moment ook contracten voor 2 of vier twaalf maanden. U kunt ook kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand opzegbaar!

Check ook wat andere klanten over een leverancier van gas en licht vinden! Op deze website kunt u een beoordelingen lezen over uw energieleverancier. Zoals bij de goedkoopste energie.