De energievergelijker berekent de voordeligste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste overeenkomst vaststellen. De kosten voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar berekenen en de kosten per kilowattuur elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, looptijd en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest goedkope energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de provider met de betere beoordeling.

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na bevestiging van je nieuwe leverancier heb je veertien dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier de overeenkomst bij de vorige aanbieder op en ben je officieel overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude contract wél zelf annuleren.

Welkomstkorting en

Veel energiemaatschappijen bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus over het algemeen aan het eind van je energiecontract uitgekeerd. Als je voor een eenjarig overeenkomst gaat en elk twaalf maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk 12 maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstkorting ligt in de regel tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Welke energieleverancier heeft de voordeligste energie aanbiedingen

Er zijn heel veel energiebedrijven op de Nederlandse energiemarkt dus grote kans dat u op enkele goedkope energie aanbiedingen zult stuiten. Met energie vergelijken zult u ondervinden hoeveel energieleveranciers er zijn. Als u nu een x bedrag betaalt voor uw energie en gas dan ziet u in de energievergelijking wie er allemaal voordeliger zijn dan uw huidige energiebedrijf. Reden te meer om te starten met een nieuwe energievergelijking gebaseerd op uw situatie.

Energieleveranciers vergelijken op kwaliteit

Klik op de naam van de energieleverancier voor meer informatie en om de gemiddelde beoordeling te bekijken. U kunt bijgevolg alle energiemaatschappijen vergelijken op kwaliteit. Uw ervaringen zijn belangrijk. Heeft u ervaringen met een bepaalde energieleverancier? Deel deze dan op de daarvoor bestemde pagina zodat andere mensen met behulp van uw review energieaanbieders vergelijken. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie verschillen enorm per leverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de prijs. Jarenlang bij dezelfde leverancier blijven is niet voordelig, daarom is het interessant om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, ook wel energie, kunt u in een paar klikken maandelijks flink geld geld besparen. Via deze website kunt u verzekeraars van gaslicht vergelijken op basis van onder meer kosten, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de beste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u eenvoudig honderden euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijk simpel tot wel vier leveranciers op basis van welkomstkorting en, kosten en andere kosten.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is snel en u bespaart eenvoudig.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Gas en licht vergelijken levert geld op! ook u kunt 100-en euro’s op jaarbasis besparen op uw energiekosten. U kunt er mogelijkerwijs wel voor kiezen om uw contract voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen stijgende prijzen. Echter, leveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u voordeel mee halen door jaarlijks een andere provider te kiezen. Vergelijk dus ieder jaar opnieuw uw energiekosten op hier en profiteer van veel voordeel.

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Door over te stappen via onze energievergelijker kunt u efficiënt geld besparen. Bijna alle huishoudens kunnen besparen door te switchen, en gewoonlijk tot wel honderden euro’s! Een gemiddelde overstapper bespaart €350,00 door de welkomstbonus! En dat is maar goed ook, want gas en licht is de laatstepaar jaar enorm in kostprijs gestegen. Zoals bij energie aanbieders.