Energie Zakelijk Vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het juiste overeenkomst vaststellen. De kosten voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u precies de de kosten op jaarbasis terugvinden en de lasten per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan ogenblikkelijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verkrijgen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt immer 14 dagen wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je standaard aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfde energiemaatschappij en betaal je daardoor honderden euro’s per twaalf maanden te veel? Grote kans van wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage tarieven en eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt besparen op jouw energiekosten? Zo gedaan, hoor. Vul je gegevens in en bekijk de beste deals op basis van je verbruik en wensen.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij te allen tijde rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als je vóór het eind van je overeenkomst overstapt, moet je een opzegvergoeding betalen. Tevens ben je dan de eventuele welkomstkorting kwijt. Als je een deel van de welkomstkorting al bekomen hebt, kan het zelfs zo zijn dat je deze moet terugbetalen. Loopt je energieovereenkomst binnen 2 maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energiecontract gaat dan in op het moment dat je huidige overeenkomst afloopt.

Online voordeligere energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten de goedkoopste energiemaatschappij vinden. Bent u nog nooit overgestapt, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk verouderde energieprijzen die meestal hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dus besparen door te kiezen voor lagere energieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap ook een zogenaamde welkomstactie. Dit kan bijvoorbeeld een actietarief zijn of een cashback korting. Als u elk twaalf maanden weer overstapt dan krijgt u continu weer een cashback korting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw zoektocht makkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wij u de optie om op een snelle wijze de voordeligste energie aanbiedingen te vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energieleverancier de goedkoopste is.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u probleemloos online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt als nodig. Tevens alle energie aanbiedingen worden linea recta bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de tarieven of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u immer contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u op deze website op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de beste deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. energie bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie verschillen ontzettend per energieleverancier en tevens uw vestigingsplaats kan effect hebben op de prijs. Enkele jaren bij dezelfde energieleverancier klant blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het interessant om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, ook wel energie, kunt u in een paar klikken jaarlijks flink geld uitsparen. Via deze website kunt u gas- en stroomleveranciers vergelijken op basis van onder andere kosten, klasse en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de voordeligste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u simpelweg 100-en euro’s op uw energierekening. Probeer het tevens en vergelijk simpel tot wel vier aanbiedingen op basis van welkomstbonus en, kosten en andere eigenschappen.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is enkele klikken met de muis.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Overstappen kost niets en snel geregeld. Zo kunt u makkelijk en snel flink besparen op uw gas- en stroomrekening. Uw opbrengst kan wel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energieovereenkomst niet zelf te annuleren, dat doet de gekozen gas- en stroomleverancier voor u. En met 2 weken wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder vermeld kunnen de tarieven voor energie per gas- en stroomleveranciers flink verschillen, daarentegen moet u tevens rekening houden met de vaste kosten die de gas- en stroomleveranciers in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is meestal een optie dat een contract bijvoorbeeld goedkoper lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u met behulp van deze website eenvoudig de all-in prijzen opzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder meer rekening houden met de volgende factoren;

  1. Extra kosten – De kosten voor het netwerk en vastrechtskosten kunnen verschillen per energieleverancier, deze extra onkosten kunnen flink in maandprijs bepalen. Bekijk daarom zo vaak mogelijk wat de gemiddelde maandprijs is bij uw geschatte verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze vaste kosten goedkoper uit bent.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg competitief, om die reden hebben bijna alle energieleverancier speciale acties om nieuwe klanten te trekken. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een voor niks tablet, een lager tarief voor energie of een ander presentje!
  3. De contractduur – Energiecontracten lopen in de regel 1, drie of 5 jaar, al zijn er tegenwoordig ook contracten voor twee of 4 kalenderjaar. U kunt ook gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen op te zeggen!

Controleer tevens wat andere klanten over een gas- en stroomleverancier denken! Op deze website kunt u een beoordelingen lezen over uw energieleverancier. Zoals bij energie zakelijk vergelijken.