De energievergelijker berekent de laagste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor stroom en gas apart en kan op deze manier het beste overeenkomst vaststellen. De kosten voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar herleiden en de lasten per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest goedkope energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan subiet op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verwerven, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, indien dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd 2 weken wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je ordinair aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfde energiemaatschappij en betaal je hierdoor honderden euro’s per twaalf maanden te veel? Grote kans van wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage prijzen en eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt besparen op je energiekosten? Zomaar klaar, hoor. Vul je gegevens in en bekijk de voordeligste deals op basis van je verbruik en wensen.

Welkomstkorting en

Veel energiebedrijven bieden een welkomstbonus aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting meestal aan het eind van je energiecontract uitgekeerd. Als je voor een 1-jarig contract gaat en elk twaalf maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk jaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstbonus ligt vaak tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Welke energieleverancier heeft de meest goedkope energie aanbiedingen

Er zijn heel veel energiebedrijven op de Nederlandse energiemarkt dus grote kans dat u op meer dan een goedkope energie aanbiedingen zult stuiten. Met energie vergelijken zult u ondervinden hoeveel energiebedrijven er zijn. Als u nu een x bedrag betaalt voor uw energie en gas dan ziet u in de energievergelijking wie er allemaal goedkoper zijn dan uw huidige energiebedrijf. Reden te meer om te starten met een nieuwe energievergelijking gebaseerd op uw situatie.

Elk jaar overstappen naar de meest goedkope energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, dan bent u dus al tien keer of minstens vijf keer de voordeligste energie aanbieding misgelopen. volledig niet nodig want verandering van spijs doet eten, en veranderen naar de meest goedkope energieleverancier doet uitsparen. Geld besparen op uw per slot van rekening al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is belangrijk bij het maken van een goede energievergelijking. Op die manier kun je tot op de cent nauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacte verbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker een schatting van de energieprijzen. En op die wijze weet u niet hoeveel u nu echt moet betalen. gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie verschillen ontzettend per leverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Lange tijd bij eenzelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het important om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, ook wel energie, kunt u snel maandelijks veel geld uitsparen. Via hier kunt u aanbieders van gaslicht vergelijken op basis van onder andere kosten, klasse en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de beste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u simpelweg honderden euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijk snel tot wel 4 aanbiedingen op basis van welkomstbonus en, leveringstarieven en andere eigenschappen.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is snel gedaan.
  • Het gewin is al in enkele stappen enkele 100-en euro’s

Gas en licht vergelijken loont! tevens u kunt 100-en euro’s per jaar overhouden aan uw gas- en lichtksoten. U kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om uw overeenkomst voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen prijsstijgingen. Maar, leveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u van profiteren door elk jaar over te stappen. Vergelijk dus elke 12 maanden opnieuw uw kosten aan energie op hier en profiteer van veel voordeel.

Vaste energiekosten

Naast de energietarieven bestaat de jaarrekening tevens voor een deel uit vaste lasten, ook deze kunnen enorm oplopen. Per 12 maanden betaalt u voor licht gemiddeld al snel €275,00 vaste onkosten per 12 maanden en voor gas tevens nog een 215,00. Voor licht heeft dit vooral van doen met de teruggave energiebelasting en voor gas met de lasten voor de aansluiting van gas en de huur van de gasmeter. Zoals bij gas elektriciteit vergelijken.