Vergelijk Energie Aanbieders

De energievergelijker berekent de beste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze manier het juiste overeenkomst aanbieden. De premie voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar berekenen en de prijs per kWh elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest goedkope energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan subiet op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verkrijgen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd 2 weken wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je gangbaar aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na bevestiging van je nieuwe leverancier heb je 2 weken bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe aanbieder het contract bij de vorige aanbieder op en ben je definitief overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude contract wél zelf beëindigen.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onze energievergelijker komt het goedkoopste energieovereenkomst immer bovenaan te staan. Welk contract dit is, hangt af van jouw energieverbruik en het moment waarop je energie vergelijkt. En natuurlijk van de exclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check wat voor jou de meest goedkope energiedeal is.

Geld besparen op de energierekening. Voor veel mensen omvat deze zin al hun goede voornemens voor het nieuwe 12 maanden. Energiebewust leven is nog nooit zo van belang geweest. Ernaast wordt het leven ook steeds duurder, waarmee we dolgraag willen uitsparen op de maandelijkse lasten. Dat is niet te allen tijde even eenvoudig. Een nieuwe weg inslaan blijkt in de regel een enorme struikelblok voor de meeste mensen te zijn. Plotseling veel minder energie verbruiken is in de regel niet mogelijk. klanten vervallen immers in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je ordinaire energiebesparende aanwijzingen eigen te maken. Je hoeft niet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energie uitsparen hoeft niet vervelend te zijn. Sterker nog: het is zelfs heel simpel, zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt tevens geld overhouden door over te stappen van energieleverancier. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen gedurende een lange periode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van je eigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s per 12 maanden uitsparen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energie vergelijken?

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De voordeligste energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoe kan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energiebedrijven proberen online op energievergelijkers als meest voordelige energieleverancier in de vergelijking te komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieleveranciers concurreren voornamelijk op prijs. De meeste mensen kiezen namelijk de meest voordelige energieleverancier. De energiemaatschappij die als voordeligste in de energievergelijking staat verwelkomt daarom de meeste nieuwe klanten.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u zonder zorgen online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt als nodig. Tevens alle energie aanbiedingen worden onmiddellijk bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de prijzen of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u immer contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u op deze website op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de voordeligste deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas en licht bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie veranderen ontzettend per leverancier en tevens uw locatie kan effect hebben op de kosten. Jarenlang bij dezelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet voordelig, om die reden is het important om regelmatig uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, tevens wel gas en licht, kunt u eenvoudig jaarlijks flink geld geld besparen. Via deze website kunt u energieaanbieders vergelijken op basis van onder meer prijs, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de voordeligste leverancier van gas en licht. Hierdoor bespaart u eenvoudig honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk eenvoudig tot wel vier leveranciers op basis van welkomstbonus en, kosten en andere eigenschappen.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is in enkele stappen gedaan.
  • Het voordeel is al in enkele stappen enkele 100-en euro’s

Gas en stroom vergelijken loont! ook u kunt 100-en euro’s per jaar besparen op uw energiekosten. U kunt er soms wel voor kiezen om uw overeenkomst voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen nieuwe prijzen. Maar, energiemaatschappijen bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u van profiteren door ieder jaar over te stappen. Vergelijk dus elke 12 maanden opnieuw uw energiekosten op onze website en profiteer van veel voordeel.

Wat zijn normale energietarieven?

Nederlandse huishoudens betaalden het afgelopen jaar gemiddeld €0,65 per m3 gas en €0,23 per kWh elektriciteit. Ondanks dat stroom onder andere maar €0,07 per kWh kost ligt de prijs enorm hoger, dit komt door 3,5 cent btw en maar liefst 12 cent energiebelasting. In werkelijkheid bestaat een groot deel van uw energierekening uit energiebelastingen en btw! Een gemiddeld gezin gebruikt per 12 maanden 1.525 kubieke meter gas en 3.340 kWh stroom wat ongeveer neerkomt op een kostenoverzicht van €147,00 per maand. aanbieders van gaslicht mogen zelf hun prijzen bepalen maar zijn wel gebonden aan een maximaal tarief. De uiterste kosten voor energie worden bepaald door de ACM. Kent u uw exacte gebruik? Dan kunt u met onze energievergelijker simpel het meest voordelige energiecontract zoeken. Door het invoeren van uw gegevens kan de vergelijker de beste deal vinden. Zoals bij vergelijk energie aanbieders.