Zakelijk Energie Vergelijken

Wanneer u bij de zakelijke energievergelijking een betere deal heeft gevonden kunt u deze eenvoudig online afsluiten op de website van energieaanbieder. Na het afsluiten van uw nieuwe contract hoeft u alleen nog uw meterstanden door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Zakelijk Energie Vergelijken

Energietarieven kunnen per energieleverancier flink verschillen en dit kan op maandbasis al gauw honderden euro’s besparen. De kosten gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De energietarieven verschillen enorm per leverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de prijs. Enkele jaren bij dezelfde leverancier klant blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het interessant om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere switchen van leverancier. Als u al langer klant bent bij een energieleverancier betaalt u vaak te veel voor uw gas en stroom en liggen de prijzen voor gas en stroom relatief hoog. Door over te stappen kunt u al gauw €300,00 overhouden!

Hoe werkt de zakelijke energievergelijker

Met de zakelijke energievergelijker kunt u eenvoudig en snel onder andere zakelijke energiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Nuon, zakelijke energiedirect, Miky energie Topdeal en de Nederlandse energie Maatschappij!

Om het betrouwbaar te houden kunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste contractduur en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevens berekent de zakelijke energievergelijker binnen enkele secondes de beste contracten voor gas en licht! Wanneer een leverancier van gas en licht een speciale aanbieding heeft lopen dan vindt u deze ook terug in het overzicht.

Stappen zakelijke energievergelijker

  1. Vul uw postcode in om de beschikbare leveranciers van gas en licht te vinden.
  2. Geef uw metertype aan en type huis.
  3. Vul het aantal bewoners van uw huishouden in.
  4. Wanneer u uw exacte verbruik in de buurt heeft kunt u deze ook toevoegen.
  5. Kies de gewenste contractduur en duurzaamheid.
  6. Klik op ‘Start met vergelijken’.
  7. Vergelijk de goedkoopste deals! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld te krijgen van de aanbieding
  8. Klik op aanvragen om uw contract af te sluiten!